BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 2 August 2011

1ogos2011 : ramadhan pertama



menu hari ini :

sup ikan 
kangkung goreng belacan
ayam goreng 
ayam kurma 
buduu
soya
buah-buahan 

simple je kn menu berbuke untuk first pose ni ? yelaa. .simple tu lebih baik kata orang so tengah cuba untuk make as simple as possible la ni . ecece :) sory tiada picture untuk diupload disini coz memang dah tade nk wat cemono kan . huhu . yolah . i pown bz jugak nk berbuke . ngak ade mase deh nk snap2 pic bagai nih . wee :)

hari ni rase puas aty sgt coz first day pose dpt pose dgn family dekat rumah . macam last year i tade kesempatan pown nk pose dgn family lelame . kalau dpt pown ta silap 2 or 3 ary cmto je coz mtrik punye pasal la ta bagi student die cuti sebulan ! pastu sebulan lagi cuti coz nk smbut raye pulak . wee :P tp harapan hanye tinggal harapan aje lah ! jgn arap mtrik nk bagi cuti lelame gitu ! 

memang pose dekat mtrik ta same cam pose dekat rumah dgn family . first day pose tahun lepas , i pose kat mtrik n i rase cam nk nangis ! siyes ! coz bese la , ta pena pose jauh2 dgn family . tu belum kalau ta dpt raye dgn family . agak2 ape jadik ea ? hurmm T__T
tp still teringat dulu mase kat hostel , bile time nk bebuke penoh cafe since 4pm ! bayangkan ! kalah la bazaar ramadhan kat rumah i die punye padat tu . i rase kalau u terhimpit tengah2 sane memang lemas kowt ! haha . tp still kena join the group sbb takot nnty lauk abis T__T . tp time tu beli memang ta hingat dunie ah . sume pown mcm terase nk makan :P

p/s  miss the memory ! bile dgr azan kat surau terus gelabah duk dpn pinggan masing2 . time ni lah masenye nk tapau kengkawan punye makanan macam sndiri punye tade . wee :D

selamat berpuasa lagi !

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

8 orang menari sakan:

alepridz said... [♥ balas ♥]

selamat berpuasa...

JANGAN KLIK JIKA ANDA TIDAK PUASA

firazulaika said... [♥ balas ♥]

alepridz : selamat berpuasa :)

Tyroid said... [♥ balas ♥]

saya dah follow :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

tyroid : tenkiuu dearr :)

Ms Shake a.k.a Sara Akasha said... [♥ balas ♥]

selamat berpuasa
sy dah follow:]
visit me back (optional)
createsendiri.blogspot.com

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

sara : selamat berpuasa dearr :) tenkiuu :D

HaNa Hani said... [♥ balas ♥]

happy fasting!
tahu xpe...2tahun dah hana xpose lame2 kat umah..
masok tahun neyh pose kat umah
len aiihh
^_^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

hana hani : salam ramadhan ! :) aah . sme lah kte ea . hehe :P