BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 23 August 2011

challenge lagu pilihan hati hari ini !







Holla semua ! sihat ? hope semua sihat la ye :) okey ! Iyka sesaje je la nak wat challenge . challenge ni dari otak Iyka sendiri . tiba2 gedebuk dia muncul ! so , Iyka nak kongsi la dengan korang semua . if korang nak try wat la kan . tak nak pon tak pe :) Iyka tak paksa2 apatah lagi memaksa . ngeh2~


okey challenge apa yang Iyka nak wat ni ? memandai aje kan wat challenge sendiri . sukati lohh ! hoho :P ini berkaitan dengan lagu ye kawan2 dan teman2 sekalian . lagu ape ? lagu ape2 sukati hati korang yang baik2 tu . hihi . 


lagu ape korang nak sukati korang la kan . challenge ni korang bole wat tiap2 hari atau seminggu sekali aje ke . sukati la ! tapi ikut mood korang time tu la . kalau detik tu tengah dilamun cinta cintan cintun ke korang post la lagu jiwang2 air karat tu . kalau mood korang tengah bengang ke korang post la lagu rock kapak cangkul . sonang aje kan ?


tapi kalau korang nak post lagu sbb time tu korang tengah minat giler komposer lagu tu pon bole . hakhak :D tak kesah la kan . korang bole wat challenge ni if korang tade atau ketandusan idea . best aww . hoho :)

sukati korang la nak wat  challenge ni macam mana pon . nak cari lagu kat you tube ke tulis lirik lagu ke atau korang wat post apa2 pastu selitkan challenge ni ke . up to you la ! Iyka tadedehal ! :P did i said sukati banyak2 kali ? wuu .


Iyka rasa challenge ni takde lagi kot sbb Iyka tak pernah nampak lagi orang wat . so , mari kita memeriahkan hari kita dengan lagu2 merdu merdan . just untuk express our mood time tu :) 


p/s  nak post lagu raya pon bole . mood beraya kan sekarang ! Iyka paham , Iyka pohom ! hoho . eh , nak tanya ! korang rasa which text colour korang rasa tak sakit mata ? pink or black ? okey boboi !


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

farah hanim said... [♥ balas ♥]

amboi iyka darl
bt challenge plak
kalo fara rajin cari lagu
fara join k ^^

tulisn da ok da syg ^^
tok sah tukr
just nice =)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@farah hanim wokeyh ! hehe . yeke ? Iyka takut serabut je nak baca :) tenkiuu farah dearr :D