BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Monday, 22 August 2011

Dah Cukup 100 !







Belog Iyka dah menginjak ke angka 100 followers bebbs ! macam tak caye pon ada gak . belog Iyka ni punya la buruk , hudus , post pon bukannya dapat keluarkan bijik mata korang pon tapi sudi jugak korang follow belog Iyka ni eh . ngee~ tenkiuu ! ni yang wat makin sayang ni . hoho . 

Apa lah kau Iyka , orang lain dah berjutamelon dah followers dorang ! tu belum 
silent readers lagi ! kau ni baru 100 je pon nak kecoh2 ,senyum sampai dah tak 
bole nak senyum dah ! pirahhh !

=.='



tapi lantak pi la orang nak cakap apa kan . gua okey je ! ngeh2 :) sbb Iyka tak pernah harap pon followers Iyka cecah sejutamelon apatah lagi 100 ! tu dah cukup bermakna dah bagi Iyka ! Kalau orang tak follow tapi baca post Iyka pon Iyka happy jugak :D 

Dan follower yang bertuah tu ialah jeng jeng jeng ... bertuah la sangat kan setakat follow belog tah hape2 nih !


yang colour pink tuh !

yeahh ! anda telah memenangi cabutan bertuah ! hoho ! :) Iyka pon dengan pantas terus mengetuk belog beliau ni . nama beliau siti nuradzmeen . tu ikut apa yang dia bagitau kat situ la . tak tau la pulak kalau tu bukan nama dia kan . hehe :P dan satu fakta lagi , beliau lebih lama bergelar blogger daripada Iyka ! Iyka ni baru aje join sekaki dalam blogging ni kalau nak dibandingkan dengan korang ! yela ! Iyka tawu la sape Iyka kan ! sobsob :'(

okey stop ! so , apa lagi ? cepat gerakkan tangan tu , kaki tak payah eh ! cepat ramai2 serbu belog beliau di SINI . ecece :) 


p/s  tenkiuu semua yang follow belog Iyka atau yang tak follow atau yang follow tapi tak baca post Iyka atau yang tak follow tapi baca belog Iyka . kiranya semualah ! maap bahasa berbelit2 sampai Iyka sendiri dah pening dengan apa yang Iyka tulis . kahkah ! :) tenkiuu ! sayang korang banyak2 tapi tak sebanyak parents Iyka lah ! kiki :P boboi ! 



terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika