BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Monday, 8 August 2011

Doodle's Giveaway by Cik Nuyui 'Ain



Iyka rase macam dah lame Iyka tak hupdate blog . bkn la bz mane pon . bz sikit aje la . hee :) Sila tengok title post iyka kat atas tu okey ! Iyka nak join giveaway anjuran blogger Cik Nuyui 'Ain . Hoyayy !! First time join giveaway ni . ngee . Almaklum la Iyka pon still baru lagi berblogging ni . tenkiu dear Farah Hanim  tag Iyka :D


okey berdasarkan syarat2 yang tertera di banner tuan empunya giveaway ni , Iyka       kena follow beliau . DONE ! dgn sepantas kilat Iyka follow (muka semangat waja!)

banner giveaway pon Iyka dah pacakkan kat atas . semua blogger dijemput untuk memeriahkan giveaway ni . ecece ^_^ . korang just tekan aje banner comey di atas :)




'saya suka doodle kerana...'

Iyka suke doodle kerana atau lebih tepat lagi doodle Cik Nuyui 'Ain sbb first time Iyka tengok banner beliau kat atas tu Iyka terus suke . siyes ! bukan bodek okey ! :) ini bukan rekaan apa lagi cobaan ! So memang Cik Nuyui 'Ain ni berbakat wat bende2 comey cenggini . Iyka fall in love dengan doodle ni sbb die comey momey :) Iyka memang pantang jumpe benda comey2 ni . weee (*^-^*) . 

Tambahan pula , ecece macam nak wat karangan pula . hehe . Iyka bukan la kreatif mane nak wat doodle sndiri (tak reti sebenanye . kiki) . Selain itu , Iyka tak pernah lagi ade doodle sndiri setakat ni . Asyik tengok doodle orang lain yang meletup-letup -__-' . Nak wat tak reti . Sobsob :( 

Lagipun Iyka rase , sume wanita ecece suke yang namenye doodle ni . Iyka pon tak ketinggalan . weee :) Doodle ni jugak sesuai untuk semua lapisan masyarakat . ecehh . tak terhad untuk kanak2 belasan tahun ke bawah aje :) bentuknye yang comey memikat mata yang melihat dan hati pon mule berkate2 , "nak jugak doodle yang ade cartoon cute tuh." ngee ^_^ . Kalau la Iyka reti wat da lame Iyka wat scrap book doodle ! (muke eksaited melampau.dalam hati memberontak nak doodle ni.kiki) tenkiu :D


Iyka nak tag kawan blogger Iyka , milo historia . Okey done ! :D


 p/s  maaf jikalau ayat sambungannye agak la panjang . ni kes eksaited telebih . paham2 aje la . hehe :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

1 orang menari sakan:

milo said... [♥ balas ♥]

ouh, thanx iyka for tagging me.. :)