BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 18 August 2011

Hey ! Belog Iyka Berwajah Baru !



Walaupun post ni dah ditelan hari , masa dan tarikh tapi tetap nak hupdate jugak . hehe . sukati gua la belog gua kan . orang cakap remp-it hang pon nak jugak ! ngee~ cuba tengok persekitaran anda sekarang ! cehh ! bukan persekitaran alam ciptaan Ilahi ye tapi persekitaran belog Iyka ni . Nampak tak perbezaan dia ? hekhek . Kepada yang tidak perasan atau buat2 tak perasan atau sengaja tak nak perasan atau tak terperasan, bape banyak perasan daa, sila sekeh kepala anda laju2 ye teman2 . kahkah .


dulu

ni lah muka kulit belog Iyka yang dulu . sangat simple ! bukan sangat dah ! memang simple pon ! edit orang malas memang la cenggini . hehe -_-' . tapi selepas ditacap dan dioperate ,belog Iyka dah totally lain dari yang dulu tapi colour pink masih dikekalkan lagi . mungkin satu hari nanti Iyka akan berpaling tadah dengan warna keperempuanan ni . hoho :P gelak gedik kejap ! 


sekarang :)


sangat suka okey dengan yang sekarang punya ! sangat2 suka ! omeyee ! erkk~ tenkiu una kerana dengan susah payah telah mengoprate belog akk . aww ! akk suka sangat una ! dengan colour pink dia . okey stop ! gedik lebih2 lak . thee :)


p/s  sesape yang nak mintak nasihat atau pertolongan adik una ni boleh ke belog beliau ea . do comment dekat entry ni kalau nak link belog beliau . sbb Iyka tengah kedekut sekarang ni tak nak kasi link . hoho . kalau malu nak mintak kat sini , kat shoutbox pon bole, pon bole ! 
kalau anda sakit mata dengan warna ini sila tekan butang X kat atas sebelah kanan ye . tenkiuu :)



terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

22 orang menari sakan:

sofia nana said... [♥ balas ♥]

nice one ;))

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@sofia nana tenkiuu :) hee

farah hanim said... [♥ balas ♥]

iyka kedkut
hehe :P

cik dot said... [♥ balas ♥]

nice blog.. cute! ;))

Yeen Sam said... [♥ balas ♥]

comel lah , eh eh , yin nk tanye nih . macam mana nak buat Hello Sunshine tu ? ngee ~ tutorial please ~

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@farah hanim kedekut kedekut ! hee :P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@cik dot tenkiuu :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Yeen Sam tenkiuu :) err . t Iyka tolong ea :)
skarang ta sempat lagi kot . hee :D

chiLleD...!! said... [♥ balas ♥]

nice2..hehe

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@chiLleD...!! tenkiuu :)

Cik Adi said... [♥ balas ♥]

dulu cantik. skrg punya pun cantik jugak. hehe. ^^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Cik Adi tenkiuu :)

emy zulaiha said... [♥ balas ♥]

comel je pink sume nye =)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@emy zulaiha heehe . tenkiuu :)

n.i.k said... [♥ balas ♥]

betul2 lawaaa ;)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@n.i.k alaa . malu la edenn . hukhuk :) tenkiuu :P

Allya Syahirah Riff said... [♥ balas ♥]

nice work :)

msmoonlightdim said... [♥ balas ♥]

cantik je :) iyka, bole kasi i link blog una tu? blog i macam cacat sikit. haha

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Allya Syahirah Riff tenkiuu :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@msmoonlightdim okey . t Iyka bagi link die kat belog u ea :)

GnieSyazni said... [♥ balas ♥]

color sweet..sesuai dengan iyka omey je =)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

ggrr . tenkiuu dearr :)