BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 11 August 2011

mari kita menghiburkan hati


Assalamualaikum
 



Iyka just nak habak mai kat korang lagu yang Iyka suka sekarang ni . Lagu Alif Satar ! Lelaki Seperti Aku ! Iyka pon tak tau kenapa Iyka bole tersuka lak lagu ni tapi memang Iyka suka lagu yang jenis2 macam ni . Iyka rasa macam comey semacam aje lagu ni . haha . 

Video tu bukan yang official okey ! jangan salah paham pula ye kawan2 sekalian ! Iyka try cari yang official tapi tak ada pulak . nak jugak tengok official vid die . heee :)

dah la tak nak cakap berjela2 macam nenek2 si bongkok 3 dah . Iyka nak sambung melalak lagu Alif Satar ni lagi . ooo baby baby lalala ^_^

nak tau lagu ape yang menjadi idaman kalbu Iyka sekarang ? banyak taw ! nanti la Iyka oyak(cakap) kat korang okey ? bajet orang lain nak tau je . haha . ahh ! biar la ! tapi Iyka baru perasan lagu ni macam sesuai lak dengan post Iyka yang INI . sesiapa yang agak ketinggalan tu bole la jenguk2 ye :)




p/s  jom kite reramai memeriahkan suasana dengan menyanyi lagu Alif ni ! biar hujan semakin lebat sbb Iyka dah kepanasan dah ni . kahkaha . Bubye !

 

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: