BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Wednesday, 10 August 2011

sape nak header free by cik tempe



laju2 tekan SINI kalau berminat nak join sekaki :)

lai lai lai ! murah2 !  bukan murah dah ! free taw !
Iyka memang suke mende2 free nih ! hehe :) 
cube kasi tau sape tak suke mende free ? biar Iyka lepuk die sebijik ! ngee . 
Semangat betul Iyka join mende2 free bab header ni . 
almaklum la header Iyka skarang pon macam ikhlas tak ikhlas aje nak menceriakan suasana . kuikui -_-'



Cik Tempe ni suruh nyatakan sekali ape yang Iyka nak letak kat header tu . hmm . susah bab pilih memilih ni . biase la name pon free kan . apalagi eksaited telebih la :)Iyka nak yang simple2 aje . just letak 'All About Iyka Zulaika'. sonang kan ? pastu kalau bole Iyka nak letak link Iyka kat bawah die . macam yang nun jauh kat atas tu . hee ^_^

 ni link Iyka : http://stobewymerahatiy.blogspot.com/



Iyka gumbira mengetag Oral Luna . tenkiu :)

p/s  pemberitauan sekali lagi , bagi sesiapa yang tertarik dan berminat nak join sila klik SINI ye . terima kasih ! :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: