BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 23 August 2011

saya tak suka orang tak kotakan janji fullstop !



Ni bukan entry bengang tapi sedikit marah . tak banyak ! sikit je . sesikit apa2 je la . okey ! Iyka bukan apa tapi pandai2 la kan kalau dah janji macam2 itu ini bagai semua keluar tapi last2 habukk pon tarakk . tak best la macam tu . 


sebelum berjanji tu pikir2 la dulu , kita ni bole pegang janji ke tak . kalau tak bole tu jangan memandai sesukati nak berjanji semua . dulu bukan main suruh orang wat itu ini semua . kalau wat dapat ni la itu la . tapi dah wat apa jadik ? diam aje ! =.=
Iyka bukan nak hentam sesape tapi sekadar mengingatkan kita2 ni semua termasuk Iyka sendiri . tak salah berjanji tapi pastikan kita mampu nak wat apa yang kita janji tu . kita jangan pikir bagi pihak kita aje ! kena pikir jugak pihak yang dah di tabur janji setinggi langit ke 7 tu . 


Iyka still okey dan mampu tersenyum lagi kalau die bagitau kenapa dan mengapa berlaku kejadian seperti ini tapi diam membisu yang jadi penghubung tu yang Iyka tak tahan ! Iyka pon paham kalau die explain one by one kat Iyka . Iyka tak la kejam sangat kan nak paksa2 bulan2 pose ni -_-

p/s  sape yang makan cili die yang terasa pedas . lain kali jangan makan cili ada paham ? okey dah ! habis sesi luahan perasaan . stop sampai sini aje ! sekian ! 
 

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

4 orang menari sakan:

n.i.k said... [♥ balas ♥]

sabar ;)
ngeEe

farah hanim said... [♥ balas ♥]

tak makn cili
tp isau je
kot2 der terjnji pape
hehee ^^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@n.i.k baik lah . dah okey dah :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@farah hanim ngn Iyka takde kowt tapi ngn orang lain Iyka tak tau . hikhik :P