BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 9 August 2011

Segmen ' Saya Nak Header Free! '



Kali ni Iyka dengan rela hatinye nak join segmen pula . semangat tak ? semangat tak ?  (baru dua aje pon giveaway yang ekau join ! -_-") . Sekarang Iyka nak join segmen yang dianjurkan sepenuhnya oleh Yana KitKat :)


klik banner di atas kalau korang nak join :)
kalau sesape yang berminat nk dapat header yang comey bikinan adik yana ni bole follow segmen ni . korang just tekan banner kat atas dan anda semua akan menaiki pesawat terus ke belog hot beliau ! ^_^

syarat yang disertakan untuk segmen ni pon mudah dan sonang ! tutup mata pon bole wat . ecece :P

korang kena gam banner kat atas tu dalam entry korang
wat satu entry pasal segmen ni
yang paling best kena lengkapkan slogan ' saya nak header dari yana kerana...'
last korang kena pergi ke belog beliau dan paste kan entry anda di sana 



HADIAH die pulak ,korang akan memenangi 5 header . nak tau lebih lanjut sila pergi ke belog adik yana ni okey :)


Slogan ' saya nak header dari yana kerana...'


Ni jawapan Iyka . wee (*^-^*) :
Iyka nak header dari Yana kerana cuba scroll kat atas sikit . haa . dah nampak kan ? Iyka tak ade header yang meletup-letup gitu bak bunga api . sedih kan ? sobsob ! -_-" . Iyka tengok header2 hasil tangan Yana pon hebat2 belaka . Untung Yana pandai wat header yang sebegitu rupe . ecece . 

Selain daripada tak ade header , Iyka memang tak sempat nak wat apatah lagi Iyka memang tidak sekreatif Yana bab2 header ni . Bila Iyka wat conpem huduh sampai Iyka sndiri pon tak nak tengok . haha . lagipun header yang cantik menunjukkan empunya belog yang cute . eh ehh bukan bukan ! header yang cantik menunjukkan peng'design' nye yang terrer dan penambah seri belog tu . bak kata orang dari mata turun ke hati , dari hati menjadi mimpi , dari mimpi menjadi realiti . okey merepek ! pokoknya , ewah ! Iyka nak la jugak rase header buatan asli lagi ori dari Cik Yana kite ni . okey tenkiu ! :)


p/s  sile mengejoin kan diri anda dalam segmen ni sebelum terlambat . cepat ! cepat ! tarikh tutup nak dekat dah ! :)

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

YANA PINKY said... [♥ balas ♥]

ecehh , bodek ke ikhlas nihh ? HAHA .
anyway , lawak lah akak nih :P
thankyou join :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

ape pulak bodek . hahaha :)
lawak ke ? hee :D
welcewm !