BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Monday, 5 September 2011

ghaye raya !



Holla everybody ! :) Hari ni Iyka baru sempat nak hupdate belog . dah seminggu kot ta berhupdate belog usang Iyka ni . huu . raya tahun ni , Iyka rasa not bad lah . mula2 rasa ohh tak nak raya ! sbb musababnya bukan apa cuma sedikit malas nak bergerak kemas harta segala yang ada nak bawak masuk upm lepas raya . tu je pon sbb nya . ngeh2 . tp my raya was not bad lahh . 

here are some picture masa first raya . 2nd day , 3rd day raya , Iyka malas upload . sekian :P








ni tak cukup ahli ni . ramai lagi yg patut join sekaki . the only two greenish tu bak and umi aka atok dan nenek :D

kami satu keluarga ! :D



ayah bersama dengan isterinya aka my ibu :)



with adik2 and cuzzy



i like this pic nmpak macam sweet tp hampeh je kitorang ni . haha :D





cuzzy saya yang sebaya :)



adik2 : yaya , yana





5 dara pingitan . i'm the taller . wuu .



siblings ! :D

p/s  kami memang tade theme colour . semua carca marba ! baru colourful ! muka masing2 memang excited tp bila dah malam masing2 keletisan beraya sakan . wuu . raya is the best day untuk berkumpul bersama seluruh keluarga besar anda ! so , hargai la raya anda ! :D

mood : malas nak packing barang ! tanak pergi belaja balikk ! tanak tengok buku bertimbun macam gunung lagii . sobsob :( boboi !





terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika