BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Friday, 16 September 2011

rindu belog saya


Hohoiii . lama tak jenguk belog ni . lama giler kot rasa nya . rasa macam dah berkurun dah belog ni dibiarkan sepi tanpa apa2 post langsung since 2 weeks lepas kot . maklum la kan hari tu Iyka ada habak kat korang Iyka akan start belaja balik and akan jarang post entry2 best mahu pun gosip2 terbaru . kihkih . konon best sangat je .


now i'm back bebehh ! tp this saturday Iyka akan gerak balik UPM balik sbb ada aktiviti apa tah . nyampah je . dah tak bole cuti nambelas bulan -..- baru start sem dah busy . tak tau la next sem mcm mana lagi . entah2 langsung tak sempat nak tarik nafas patpuluhlapan kali per minit . semputtt kottt . haha . 


pertama kali Iyka post pendek and ringkas macam ni . tak dok langsung ayat bunga2 mahupun berkupu2 . straight to the point senang . habis cite . ta payah cite2 lagi . hoho .


p/s  quick post sbb nak tido . penatt giler ! tak rehat pon dari pagi . pegi kelas balik kelas then balik Setapak and now tengah menaip entry sbb rindu belog punya pasal . tunggu post Iyka untuk next entry . Iyka nak cite pasal hari2 yang memenatkan di UPM . till here . boboii :)

 

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: