BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Friday, 16 September 2011

entry penuh gamba berbillion melon



seperti yang dijanjikan dan dipromisekan semalam , hari ini besamaan dengan hari Jumaat yang redup dan hujan renyai2 kot (tak pasti sbb baru bgn tido . ngeh2) Iyka nak cite la sikit2 pasal life Iyka yang baru beberapa hari di Serdang yang terletak tak sampai la sejam kot dari rumah Iyka ni .


Iyka baru join kakitangan UPM ni 7 haribulan 9 lepas (kakitangan ye . sila la terima . haha . over !) hari yang sangat penat lagi meletihkan lagi mentiredkan (sengaja merosakkan bahasa jiwa bangsa.maap =..=)


petang tu jugak terus memenatkan diri mengangkat berguni2 barang seperti mahu pindah rumah . ulang-alik dari tempat parking kete sampai kolej . lepas tu naik lagi tingkat 5 . bapakk la tinggi . penat die tabolenakcitela ! giler penat ! (Iyka pon tak pasti bila Iyka nak stop cakap penat.harap paham!)


lepas kemas2 barang yang macam haremm punya banyak , petang tu jugak kena orentasi . ingat start malam tapi malangnya ingat itu tidak kesampaian . wuu -_-
lebih kurang seminggu orentasi tiap2 hari tido pukul 1 pagi bukan 1 petang ! 1 pagi okey ! okey , it's normal la ! nama pon orentasi tapi saje je nak gebang kat sini . kiki .


here is some picture . tak banyak tapi bole la dari takde langsung ! ^__^



kolej ku yang terchenta . ewahhh . haha

this place call anjung 15 . sound unique tp Iyka still wondering kenapa anjung =..='



dewan besar UPM . first time masuk macam woww besarnya . tapi dah byk kali masuk biasa je =..=

bas yang sangat sesak dengan umat manusia . i sangat tak tahan . nasib sempat duduk time ni . huahuahua . gelak evil ! 
ni lebih kurang malam kemuncak orentasi kot . kena angkat sumpah bagai sume . see ! semua makhluk in white and red . maju merah maju !sorry gamba i takde sbb i yg tengah snap pic tu . ngeh2 . 
1. ini kawan2 baru saya di UPM . bawah : sanah
dari kiri : Iyka Zulaika aka me leteww , nisa , teha , che nur :)

masa ni ada aktiviti senam seni before pergi menyerbu bazaar ramadhan persatuan.kami2 berjoget sakan tawukk.balik bilik terus terbongkang tak hingat dunia.haha
PALAPES antara bazaar persatuan yg ada.tp Iyka tak join pon.tkot dgr bunyi bom2 yg ada =_=

tengah syok round2 bazaar2 yg ada terserempak pulak dgn 3 orang cewek diimport dari KMM tengah mengusha bazaar jugak.setelah bersalam peluk2 sume (overrr !) kami menangkap gamba seperti selalu.ecece  *--* (macam karangan jejak kasih)

p/s  ni semua kenangan.maap gamba byk sgt.kalau lambat loading dan malas nak tunggu sila tak payah tengok ye.kalau sudi tengok thank you bebanyak diucapkan.eceh.sampai jumpa lagi di next entry InsyaAllah tapi taktau bila.doakan Iyka disini.boboii.

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

10 orang menari sakan:

chiLleD...!! said... [♥ balas ♥]

selamat belajar..=)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@chiLleD...!! thank you :)

one shaheeda said... [♥ balas ♥]

slamat dtg ke upm n selamat blaja juge ieka :)
kak nono is here..
Klu de pape leh laa dtg k17 t.
Kep in touch k ;)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@one shaheeda tq kak nono. ok . lupa haritu nak miscll . tangguh2 sampai telupa . hehe :)

one shaheeda said... [♥ balas ♥]

ha8.. Xpe8.. Nanti pape hal leh je text k.nono k :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@one shaheeda orite :D

man said... [♥ balas ♥]

orentasi sebagai pengenalan...
sebelum perjuangan diteruskan...

♥e'in♥ said... [♥ balas ♥]

slmt menempuh alam baru.. :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@man yup . betol2 . t taktau bila pulak ley rasa orentasi . hehe

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@♥e'in♥ terima kasih . tenkiuu :)