BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 27 October 2011

Contest Best Photo of Me by Mayalisa


Holla . Iyka kembali semangat serta in mood nk join contest . hehe :) kali ni nak join contest yg di anjurkan oleh Maya Lisa . at first bila terperasan contest ni Iyka mcm "woww ! interesting ! why not try join .. mana tau termenang ke . ter eh ! tak sengaja." hehe . lelebih lak . betulkan niat disitu ye . don't never ever join contest semata2 sbb adiah okeh ! \tuding jari pada diri sndiri -.-/



sesape yg nak join contest ni bole la tekan banner di atas lelaju ye :)

gamba yg Iyka peram utk contest ni ada di bwh . nape kat bwh ? nape tak kat atas ? sbb sukati Iyka la nak letak kat atas ke kat bwh ke . huahuaha . okeh merepek meraban di situ -.- maap ! 

terima la gamba tak seberapa ni <>.<>


:)
ye saya tawu gamba ni nampak pelik lagi huduss mcm hentah hape2 tp saya shuke -.- . gamba ini telah di edit mengikut kesesuaian cita rasa , naluri serta sedap mata sndiri memandang dgn menggunakan photoscape . dan jadi la tadaaa seperti gamba di atas :D

Iyka tag :
      

okey DONE ! tenkiuu :)


p/s  cepat join before 10 November ! sbb Iyka takut korang akan menyesal di kemudian hari sbb tak join contest Maya Lisa ni . so akhir kata , join jgn tak join :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: