BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Saturday, 29 October 2011

Contest Gambar Cool


Iyka memang takde motip join contest bebanyak -.- . mklum la dah lama tak join memana contest kn . asyik dok gigit jari je tgk org lain join tp memandangkan ada tugas yg melampau penting pada nusa dan bangsa so pendamkan je la dulu hasrat hati nurani nk join :)


sila picit banner di atas jika berminat :)

malas nk membebel pepanjang . nahh ! tgk gamba tak seberapa yg perasan cool ni . hoho ^_^






Iyka memang suka yg amat gamba di atas sbb nmpak mcm smart and cool abehh . okeyh sila muntah sekarang ! -.- . btw i miss them a lottt ! 

DONE ! tenkiu :))



terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika