BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 25 October 2011

itu kawan saya #part 1


Iyka lagi di sini yoo . hee :) kawan atau teman ni bagi Iyka sangat penting okeh . amat penting sbb kalau takde kawan rase mcm idup ni boring sgt . dlm idup Iyka after family mestilah kengkawan . cuba kalau takde kawan , mesti rase lonely je . ohh nooo Iyka tak dpt bayangkan kalau takde kawan . okey dah konklusi nye kawan penting -.-

masa Iyka umur 6 tahun . Iyka dah kenal erti kawan . main kejar2 sesame . main nyorok2 bapak musang sesame . main mak2 anak2 sesame . semua la sesame .  bohong la kalau korang tak pernah main mende2 ni kan . lagi bohong kalau korang main sorang2 . haha . tp syg nye Iyka dah lupe name bestfriend Iyka time tu . yg Iyka ingat muke die je . gamba pon takde . tak membantu langsung . maklumlah dulu2 mane ade fon apatah lagi camera nikon atau canon segale -.-
tak silap umah bestfriend Iyka tak jauh dari umah Iyka . memang tak jauh pon ! byk kali jugak nampak die tp takut plus segan nak tegur . takut silap org -.- okey Iyka memang macam ni . takut tak bertempat =..= 



gamba 'tak perasan' . rindu korang persatuan budak2 baik F5P1 :)

yeahh gamba di atas tiada kena mengena same sekali . harap maklum ! nk tau sape kawan Iyka time sekolah rendah ? tunggu part 2 pulak yee :) boboii ^_^




terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: