BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 4 October 2011

Jamuan raya!topic yang paling ketinggalan abad ini!


Seperti yg ditunggu oleh semua manusia alam semesta abad ini dalam entry INI , Iyka nak cite pasal jamuan raya blok P3 aka kolej15 yg terletak di Kolej Serumpun . ecehh bajet mcm orang nak tau sgt je tapi gua peduli apa ? Lu orang yg baca belog gua ni terpaksa baca gak kan . Huahuahua :P

Actually this entry must be post here about a week ago . sekarang ni bape haribulan pulak kan nak post pasal raya . Memang dah lambat giler la kau Iyka ! haha . tapi seperti yg dinyatakan tadi , i tak peduli woot woot .

Okey2 . ini jamuan takde lah gilang gemilang sgt sbb asal Iyka jadi AJK lak makanan tak cukup !!! apa motip ? lu sengaja wat gua gini kan ! bkn setakat sorang dua yang tak dapat makanan tapi dah macam tujoplohjuta orang yang hanya mampu bau ayam masak merah yang hanya ada sambal dia je \ayat nak gempak aje.maknanya tu memang ramai lah tu/ . sadis ! sobsob T__T

tapi nak wat mcm mana . sape suruh korang lambat kan ? nasib badan ahh ! ahaha :D tapi Iyka dgn kawan Iyka lak yang kena sound baik punya dgn sorang Junior ni . sbb tak jaga waktu dorang tgh amek makanan . wht the bombom !! kitorang dah terpacak kat situ siap jerit2 lagi " tolong amek sorang sikit eh eh eh.nanti kesian pakwe makwe korang tak dapat makan ". \okey ayat tokok-tambah/ . takkan kitorang nak tumbuk lempang terajang dorang kalau dorang still amek ayam dua ketul gak ? agak2 arr ni jamuan raya kan . orang semua dtg nak beraya seronok2 sume . 

tapi yg peliknya akak ketua kitorang cool je . takde lak dia nak salah2 kan sesape tapi asal Junior tu emo tak pasal2 lak ?? ni yg boleh mendatangkan syak wasangka ni !! 

korang tengok je la gamba tak seberapa ni . malas lah nak cite panjang2 . 

lepas makan before berkerja keras

KAMI!Iyka,nisa,teha,asmah dan che nur :)


teha :) seorang yg suka ketawa.hahaha

roomates ! 4 of us actually tapi Ara dah balik and tak join kitorang :'(
maap Ani!nampak jelas disitu ketamakkan nak masuk dalam gamba.haha
before \gamba agak kabur sbb malam/

after. tadaaa!ada 3 orang makhluk menyibuk.haha :D
walaupun agak kelam-kabut time tu dengan baru balik kelas kul 6.30 pastu nak kena pegi jamuan pukul 7.30 . memang terkocoh2 lah Iyka masa tu . rasanya kalau nampak anjing which is the animal yg Iyka memang giler takut time tu pon Iyka boleh gelak lagi kot \okey tipu lagi!/ tapi i've a lot of fun ! srious ! :D


p/s  esaimen memang banyak giler macam haremm dengan kelas lagi yg padat giler mcm budak medic ! srious mcm takde life lain . life sekarang dengan buku ,buku dan buku tapi sometime dgn laptop . hahaha :D tapi Iyka rasa life kat matriks is the best ! taktau la kenapa . but i just feel that . sape yg cakap life kat U lagi best memang Iyka nak bagi buku empat kat dia ! erggghhh . stress ! choww . boboii .

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: