BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 15 November 2011

itu kawan saya #part 4 ***sambungan***


ini entry sambungan dari entry lepas . kepada sesiapa yang tak sempat baca atau pon dah baca tapi tak sempat nak teliti nama2 yang ada dalam entry Iyka yang jiwang karat tu boleh klik kat SINI . tu pon kalau nak la . kalau tak nak tak payah la sonang je . tak payah pikir macam nak hilang akal -.-

kali ni taknak cite pasal f5p1 dah . entry menyingkap kembali perangai sorang2 kita buat lain kali lah yeee :) peace yooo ! detik ni dan saat ni jugak nak cerita pasai roomates Iyka yang sangat2 tak tau nak cakap macam mana . hahaha :P

beberapa bulan kami menjadi roomate.masa ni lynn nak keluar matrik :(
actually kitorang berempat roomates tapi bulan bape tah lynn keluar matrik sebab nak pergi SPA . bukan SPA yang tempat urut2 kaki atau pun urut badan bagi nampak slim ramping bak model iklan shampoo tu eh \kenapa iklan shampoo? itu menjadi tanda tanya. haha/ . tapi SPA Suruhanjaya Perkhidmatan Awam Malaysia. Mula2 Iyka pon taktau apekebenda espiea ni tapi bila dengar orang sibuk apply kata senang dapat kerja semua baru ler tau . daif sungguh ! daif ke naif ? errr . 

maap kan saya sebenarnya saya dalam keadaan yang taktau nak tulis pasai apa -.- ukukuk

hmmm . okeh ! lets begin ! first of all, mari saya perkenalkan roomates saya yang tersinta ini.

Diyana . Roomates yang paling rapat dengan Iyka :) Giler k-pop sampai Iyka dah berjangkit toink toink -.- . Beliau la yang memperkenalkan Suju kat Iyka . Dari Iyka taktau apa-apa pasal mende alah tu tetiba boleh jadi super duper expert . kahkah . sape caye taktau nak cakap apa la . haha . sikit2 tu bole la :) Memang banyak kenangan Iyka dengan Diyana .makan sama2 . Iyka ingat lagi kita tengok movie sama2 kan diyana . tutup lampu biar gelap gulita pastu peluk bantal sambil makan cekedis :) time nak exam pon boleh tgk movie. konon nak release tension -.- . pastu jerit2 time tengok cite hantu thailand ke indon dgn Ieka bilik depan :') rindu...

Lynn . Walaupun perkenalan kita hanya seketika cuma tapi best dapat jadi roomate Lynn . basuh baju sama2 . Makan sama2 . Semua kita pernah buat sama2 . tidur je tak sama2 . mandi pun tak sama2 . lebih la tu -.- 

Zura . Kita memang tak rapat sangat tapi memang seronok jadi roomate Zura . dapat kenal dengan Zura . Borak2 dengan Zura :) Kesimpulannya memang best roomates dengan korang :)


masa ni kitorang pergi jejalan tengok pemandangan indah kat KMM je pon -.-

masa ni tak ingat nak pergi mana.Haaa.g dewan untuk apa tak ingat-.- baju biru tu diyana:) yg 2 org lagi tu jiran tetangga kitorang.hehe
masa jamuan raya KMM yg mcm tah hape2.baik takyah buat.kanan sekali jiran tetangga Iyka jugak, Faz :)

sem1.before larian kakom tak silap.ohh God.i already lost my memory.dah tua -.-

wif my wingmates and 2 ekor budak persatuan budak2 baik F5P1 :p sory i call you ekor.haha
me wif diyana and my two besties :)

dekat bilik yg bersepah giler.taken wif diyana again and jiran bilik depan:)
before pergi jamuan blok B3.theme: purple colour:)

wingmates yang memang happening giler.bising!wingmates Iyka kat UPM semua penyeyap

nampak tak apa yang warna hijau tu.Ya!itu lah gayung.haha.prop drama kitorang.tehee:)
last but not least,inilah bilik Iyka yang tersintan.bersepah.jgn hiraukan barang2 yg mcm tongkang pecah tu.hiraukan org yg berbaju oren tu je.hakhak


maap . gambar Lynn dengan Zura tak banyak :( t kalau kita jumpa lagi kita snap pic bebanyak biar penuh folder eh :) sebagai tanda maap . terimalah...


Lynn :) yang kanan ye bkn yang kiri.harap maklum-.-

zura :)

p/s  kawan2 Iyka memang ramai:) akan ada entry itu kawan saya #part 5. marilah kita sama2 nantikan . Ecehh . hakhak . k boboi...

TAMAT!


ikhlas,
Zarif Zulaika:)



terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

1 orang menari sakan:

nurulnazihah said... [♥ balas ♥]

blog comel mcm tuan dia. btw, lawa semua gambar nie :D