BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 13 December 2011

itu kawan saya #part 5


Rasa macam dah berkurun berabad tinggalkan belog Iyka ni . langsung tak mengirim khabar berita mahupun salam tulus ikhlas . erkkk~~ 

ini tuan empunya belog.jangan buat2 lupa pulak.huu.suka edit dia:)

Iyka di sini sekali lagi ingin memperkenalkan member2 Iyka yang tersintan kepada umum ataupun lebih tepat lagi mengglamorkan mereka ini di dalam belog Iyka yang tak berapa glamor ni |mesti la belog tak glamor sebab tuannya pon tak glamor -.-|


Bila first time masuk UPM ni, kawan yang first Iyka kenal conpem lah roomate Iyka . sape lagi kan ? takkan jirang blok lain pulak -.- . 

kami roomate !
Ani , Sanah and Ara are my roomate ! Ara takde dalam pic ni . dan untuk pengetahuan masyarakat awam sekalian alam, Iyka dengan Ara takde gamba sesama lagi :| sila sedih sekarang ! kitorang memang tak sempat nak snap pic bersama2 dikala hujung minggu mahupun hujung hari |konon macam busy sangat pulak tapi padahal... haha| . takpe ! lepas ni kita snap pic sama2 sampai lebam ! kiki . lekluuu . banyak masa lagi . huhu :)


And these are my beautiful ladies :dalam keadaan loya yang amat: . 









Teha , Dira , Che Nur , Taty kitorang boleh kata baru sangat la kenal . memang baru pon ! Iyka masuk UPM dalam bulan September . sekarang dah bulan Disember . setelah di hitung tarikh , masa dan waktu siang dan malam dengan menggunakan jari kurniaan Ilahi |tu pon nak guna jari.orang lain dah maju guna kalkulator je -.-|, dalam lebih kurang 4 bulan kitorang kenal . satu jangka masa yang Iyka rasa susah bagi Iyka kalau nak rapat dengan someone . tapi dengan dorang Iyka rasa macam adik-beradik . okey sangat la auta ! tak la sampai adik-beradik . dorang la kawan yang Iyka rasa sangat rapat dengan Iyka dekat UPM ni . sobsob~


Kalau korang takde , memang kesunyian lah kita :| sape nak wat teman gelak2 sampai pecah anak tekak ? sape nak teman stay up sampai pukul 3 pagi semata2 nak wat esaimen yang berlambuk tu ? sape nak teman kita pergi kelas ? sape nak teman kita pergi makan dekat eko ? sape nak teman kita redah hujan sampai kasut basah tak boleh nak tolong ? sape nak teman kita berebut bas yang paham2 je la sesak nak mamp** tu ? sape nak teman kita pergi kelas lambat ? wuuu


walaupun kita baru kenal . walaupun kita tak berapa nak kenal satu sama lain lagi . tapi kita sayang korang ! dekat sini korang kawan baik kita ! masa tak menjadi ukuran tahap persahabatan seseorang . sobsob~ sedih tak ? sedih tak ? nah kasi lap air mata tu . hahaha :P kasi lap air hidung sekali ! kahkah


tak lupa kepada kawan2 ku di sini . coursemate Sains Instrument : Qis , Nisah , G , Madi , Atik , Fakhriah , Atie , Stepheny , Rafi , Najib , Ikhwan , RO , Daus , Gen dan kawan2 lain . sory kalau tak tulis kat sini :P


dan tak terlambat blokmate ku : Kak Asmah , Nisa , Kakak2 otai (roomate Dira) dan semua warga blok P3 :)




p/s  ramai orang cakap kita pendiam dan tak banyak cakap . bukan sama ke pendiam dengan tak banyak cakap tu ? confuse -.- . memang kita mengaku kita memang tak banyak cakap tapi bukan dengan semua orang . kalau korang dah rapat dengan kita korang akan buat statement panas mengatakan Zarif Zulaika merupakan orang yang normal seperti manusia2 lain . hahaha . tak la . kita memang macam ni . tak suka cakap sangat sebab penat la kalau cakap . habis kering air liur kita . dah la musim sekarang tak menentu -.- . tapi sebelum tu lets kenal2 each other dulu baru boleh tau kita ni pendiam ke tak . hehe :)


ok sampai sini dulu . boboiii :D


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika