BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Sunday, 15 January 2012

:cuti weyyy ! cuti !!!:


i'm back !!! lama giler sehh rasanya tak hupdate blog mahupun meninggalkan jejak ke mana hilangnya diri ini setelah sekian lama . and now here i am ! depan lappy sambil meng'connect' kan broadband Yes kesayangan untuk mendapatkan line internet bagi menghupdate blog . nasib baik line laju . terima kasih and thank you sooo much kepada Iencik Yes kesayangan saya . wohaha :P

pada hari sabtu bersamaan 14Jan2012 , Iyka baru sahaja menamatkan final exam bagi sem 1 dan ini bermakna sory to say kepada buku2 berlambak-lambuk . saya sudah malas untuk melayan kamu2 sekalian ! masa untuk bercuti selama sebulan . howahhh :D my final exam taktau nak cakap macam mana . berdiam diri lagi bagus kot . wuuu . tapi Alhamdulillah :)

dan seharusnya lah ofcoz dah balik mestilah kena buat sesuatu yang menyenangkan hati ini bukan menyanyatkan hati bak kata taty ! hahaha . dan dengan itu Iyka telah memilih untuk menyaksikan cerita Biar Mimpi Sampai Ke Bintang lakonan Randy Pangalila dan Elfira Loy :) yeee fineee ! tau la Iyka agak lambat ! bukan agak ! terlampau lambat dah ! ni semua gara2 tamparan exam punya pasal ! kalau tak dah lama kasi hentam semua muvi2 yang ada . siap kasi khatam lagi . werkk

sejak bila pulak Randy Pangalila jadi Randy Pangalela . Lela lela -.-'   
 source(pic lela) : google 
 
apa2 pon sangat sweet okeyy cerita ni . walaupun tak la best mana tapi sokayy lah . lawak giler ! siap boleh gelak2 sambil tepuk2 bantal weyy . nasib ada watak Kina dengan Mak Yam tu je kasi pecah perut gelak2 kalau tak hadap muka Randy je lah jawabnya . kuahaha :D

dan esok dan esok dan esok lagi dan lagi taktau nak buat apa :| bila exam banyak betul dugaan semua malas . bukak buku nak tido . hadap buku nak bukak fb . hafal bio teringat blog tak hupdate lagi . buat latihan math terfikir rumah macam mana lah agaknya nun jauh di sana . tapi bila dah ada dekat rumah seperti biasa taktau nak buat apa . mood nak hupdate blog takde lah . online fb macam boring la . tido rasa macam tak bole tido la . dugaan dugaan -.- lumrah hidup kot .

p/s  selamat bercuti semua ! kepada adik2 yang baru bukak sekolah bagi menyambung pelajaran tu silalah belajar bersungguh2 okeyy . but jangan strees2 ! amaran ni ! hoho . last but not least,post ni sepatutnya telah di'post' semalam . boboii :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: