BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Sunday, 12 February 2012

Contest Picture BFF Awsem


dah lama kiranya Iyka tak join contest atau GA dan kali ni Iyka terasa nak join contest dua orang blogger ni :) kenapa Iyka join contest ni? kenapa? kenapa? sebab contest ni pasal bff ^^ so moh ramai ramai join kalau rasa bff korang the best and kebabommm.





so Iyka rasa macam nak join contest ni dengan mempertaruhkan gambar kami yang tak seberapa ini [gambar Iyka yang tak seberapa, gambar bff Iyka memang ada seberapa :)]



ni best friend Iyka masa zaman sekolah menengah dulu :) masa ni dekat pizza hut nyum nyum. kitorang makan besar time ni. hahahaha. saja pergi makan makan sebab una [tengah] dengan wan [2 dari kanan] rumah dorang jauh dari rumah Iyka. so lama tak jumpa dan kalau dah jumpa memang rasa nak spend time lama lama :) dan sekarang pon kitorang dah lama tak jumpa sebab masing masing study jauh jauh. dah susah nak jumpa :'( mira dengan fatin takde dalam pic ni sebab dorang tak dapat join :(:(:(




this is my best best best friends masa dekat Matrikulasi Melaka, Masjid Tanah, Melaka, Malaysia :) masa ni kak piqa dengan kak wawa takde sebab mereka yang tolong snap this picture. ohsem kan? silalah jawab yeee pleaseeee. hehe. masa ni dah petang dalam pukul 4 ke 5 macam tu lah. baru habis kelas before nak melangkah ke bilik masing masing. before tu kitorang singgah dekat sini dengan satu niat di hati nak bergambar gambar :) psssttt kitorang memang gila gambar! fakta okey! hohoho




ohhh ini pula sahabat terbaik Iyka di UPM :) masa ni nak tangkap gambar bersama sama coursemate dan wajiblah kena ada gambar kami berlima bersama sama dalam satu gambar [paham tak ayat macam tah hape hape je-.-]. dorang memang terbaik! gila gila dan cool bercampur menjadi satu. hikhik :D

ehemmm maaf kepada owner contest sebab letak sampai 3 gambar hahh. kemain yee. hoho. Iyka taktau nak pilih yang mana satu best friends Iyka untuk dijadikan mangsa dalam contest ni. hikhik. so terpaksa letak semua sekali. kikiki ^^. okey thank you. boboiiii :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

12 orang menari sakan:

izzah as watakutama said... [♥ balas ♥]

nice entry, and buat saye rindu pada my bff yg jauh jauh sekarang. huu..

hazanis said... [♥ balas ♥]

kita pun dah lama follow sini...gud luck tau..:)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

izzah : kannnn. rindu dorang sangat sangat :')

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

hazanis : thank youuuu :))

Syira Rara said... [♥ balas ♥]

cane nak masuk contest GA ni yea..mc best je pasal BFF.. nice..hai! bru follow awak pnya blog..klau ada masa singgah la blog sy..kalau sudi follow la yea..boleh share cerita nnt (^_^)v

yad'z said... [♥ balas ♥]

gambar korang comell... =)

gud luck yea.. =)

Anis Adila Aris said... [♥ balas ♥]

good luck :D

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Syira Rara syira, kalau nak join tekan dekat banner tu eh :) okey InsyaAllah :D thank youuu sayang :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@yad'z thank youuuuu! akhirnya ada jugak org cakap macam tu. kahkahaa :P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Anis Adila Aris thank you anis! join la sekali bila free :)

Adila Saidi said... [♥ balas ♥]

good luck iyka:)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

adila: tenkiuu :)