BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Friday, 24 February 2012

psssttt... nak bagitau ni


Hari ni bersamaan hari Jumaat penghulu segala hari hari yang ada iaitu hari Isnin Selasa Rabu Khamis Sabtu dan juga tidak ketinggalan Ahad. bertarikh 24 Februari 2012. tepat jam 6.15pagi subuh yang hening, terdengar jeritan nada alarm yang telah diset semalam oleh jari jari tuan empunya badan yang bernama Zarif Zulaika. kenapa Iyka cakap macam ni eh? bajet macam buat karangan pengalaman anda pulak. hewhew. malu aiii :))


nama je set jam pukul 6.15 tapi bangunnya nak dekat pukul 6.30pagi jugak. nasib bukan 6.30petang -.- .bangun bangun terus pergi mandi sembahyang makan muffin then terus bergerak menuju ke fakulti untuk menuntut ilmu bagi menjadi pelajar cemerlang dekad ini. azam baru! azam baru! ^^ 


masuk je dalam dewan kuliah terus duduk dekat kerusi yang disediakan oleh UPM. bagus lah UPM! sungguh memahami. kenapa Iyka perlu cakap dengan detail sekali?-.- tiba tiba sebuah tangan menghulurkan sesuatu pada Iyka. jengjengjeng taktauk! sebuah tangan eh? errr


bersambung

-----------------


tak paham apa motipnya perkataan 'bersambung' tu -.-' konon nak buat ala ala suspen gitew. kahkah

nak tau apa yang terjadi? tengok gambar bawah ni!



ni meja Iyka :) botol air banyakkan? sekarang musim panaslah katakan -.-


tapi bukan botol air yang Iyka nak cakap.cuba tengok kotak yang ada atas meja tu. weeehee :))


tak nampak? kasi zoom sikit hah! nampak?


tak nampak lagi? haaa sudah! hehe :P

apakah di dalamnya? tengtengteng tongtongtong tingtingting. gagaga



ini dia! comel tak? comel tak? comel giler weyy! doraemon siapp! macam dalam my girl sehh! terharu. sobsob. wuuu. 




nampak tak ke-eksaited-an tu? wahaha. ye gua eksaited! orang bagi beb mestilah eksaited! kalau gua beli sendiri gua tak eksaited macam ni. kihkih.



see! gambar eksaited melampau lagi. tapi tak melampau sangat. wahhh. yela. muak tengok gambar aii kan. pi button X dekat atas sebelah kanan anda okey! aii tak marah. aii tak kecik hati. huuu :(( dan abaikan sekali latar belakang gambar ni! buat buat tak nampak okey! -.- jangan tegur! aii malu. huuu



ni gambar bajet candid! padahal dah tak berapa nak candid mana pon. hewhew :DD again bersama mr.doraemon panah cinta gituu ^^

thank you taty! bagi kita doraemon comel tu :))


gadis bercermin mata yang tengah buat peace yoo tu yee. itu lah taty titu. hehe
 boboiii :))
 
terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

9 orang menari sakan:

Syahierah Ishak said... [♥ balas ♥]

wah.. dapat hadiah.
untung nya.
singgah sini.
semoga hari ini hari yg Indah :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Syahierah Ishak hehe. tenkiuu. awak jugak :)

najmi^^ said... [♥ balas ♥]

upm! erm sape eh kawan aq situ..nvm..gogo bloggers

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

ye upm! mana tau eh? haha :D

Miss Honeys Hasdi said... [♥ balas ♥]

comey lettew... ngeee :D

CikAnyss' :O said... [♥ balas ♥]

cantiknya sayang , tahniah ! ;)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Miss Honeys Hasdi memang comel leteww. grrr. hahaha

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@CikAnyss' :O cantik kan? cantik lagi comel lagi. huhu. tenkiu :D

El-Janna said... [♥ balas ♥]

wahhh comellnyaaa