BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Friday, 10 February 2012

result ohhh result !


Result ohhh result! itu lah tajuk entry Iyka hari ni. sebab apa result? result apakah? adakah result lulus kahwin tahun depan. hoho. "no no belaja dulu," kata Cik Puan Ibu. so, result apakah? 

"ofcoz lah result exam yang hensem betoii tu," kata diri sendiri yang kudus ini. hahaha. 

bercakap pasal result yang tak pernah pernah habis ni. ishish. result Iyka dah keluar dah. Semalam! tapi hari ni pagi ini subuh tadi baru tengok. gara gara tahap kecuakan lagi debaran sudah melanda diri so apa kata tak payah tengok dulu. kita enjoy dulu! tapi semalam satu hari tak boleh tidur disebabkan Encik Result. semua dihkau punya pasal! kenapa dihkau buat dahku begini. apalah nasib dirikuh yang malang -.-


dan dengan itu muncul lah status begini di facebook dahku -.- [tak paham kenapa mesti ada status ni.haha.mungkin kerana tak berfikiran waras kot bukan waswas eh :)]

so, berteman sikap positip kita cuba usaha lagi sem depan, Iyka bukak portal esmp UPM. dan nah keluarlah result Iyka yang hemsem kemain tapi tak ohsem tu. result pon biasa biasa cukup cukup makan dan tak membanggakan sangat macam result kome kome noktah noktah semua. nak tau ke? nak ke? ohh tak payah lah. tau ler result kome kome semua gempak gempak tapi dah kome mintak Iyka persembahkan. tadaaaa~~


ohh dahku malu. ohh dahku segan. ohhhh wohhoo... -.-

klik dengan semangat untuk tumbesaran :)
malang seribu kali malang. result tu dah tiada dalam rekod. kenapakah? mengapakah? sebab apakah? tidak dahku kenal pasti. mungkin UPM nak tambah markah suploh kali ganda kot. hohoho. melampau! satu markah pon kedekut. oppsiiie :P

so apa yang boleh Iyka cakap, result dahku biasa biasa sahaja. tahun depan sem depan cuba buat yang terbaik dan terbaik lagi. bagi kawan kawan yang dapat pointer power rangers sila ucapkan tahniah pada diri anda bagi pihak dahku :) tapi power power pon jangan lupa tambah power lagi yee :D boboiii nak ngap ngap keropok nyam nyamii :)
 
terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

4 orang menari sakan:

♥ Cik Zack's ♥ said... [♥ balas ♥]

xpe. nti cuba lagi :) thniah ^^

errr mmg hbes cuak klo nk check result -.-

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

oriteee :) tenkiuuu

Youhazreenda said... [♥ balas ♥]

Take syg,baru sem 1. Byk lg masa Utk naikkan pointer. All the best!! :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

okey :) insyaAllah boleh :D