BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 22 March 2012

kawan saya tu!


Ni Iyka taip ni dengan rakus sekali gara gara banyak benda nak settle. ekceli disebabkan rasa teruja yang amat so Iyka buat post ni khas untuk kawan Iyka, Fathihah Mohamad atau lebih dikenali sebagai Teha Kebabom dan juga untuk Qis Meletop dan juga Rafiy Zaassss dan juga G Hangattt! wahaha. *gelak teruja lagi* ke ada nama yang tak sebut? harap maaf eh orang tu.

mempersembahkan Atap Genting Atap Rumbia :))

ini lah dia yang membuatkan Iyka teruja sekali dua kali. macam wooww je posternya! macam dah real punya teater je. macam dah macam macam. 

teka lah yang mana satu teha. sape dapat teka Iyka bagi 10sen. hewhew. nak clue? boleh! cuba tengok entry Iyka yang lepas2 pasal kawan kawan ada je gambar si teha ni. malas? takpayah cari! :)

wooo. waa bangga sama lu teha. waa bangga walaupun bukan waa yang ada dalam poster ni. tapi waa tetap bangga sama lu sebab lu kawan waa. 

chaiyok teha! chaiyok untuk yang lain lain jugak! dengar ni! nanti sambut kedatangan kitorang. kitorang sanggup nak ponteng kelas aljabar semata mata nak tengok korang kat atas pentas Panggung Percubaan UPM yang tersergam indah tu. hewhew :P

so kepada warga UPM yang rasa free dan taktau nak buat apa pada waktu dan masa seperti yang tertera di dalam poster tu boleh la datang tengok teater ni. berita baik! tak perlu keluar sesen pon! jom ramai ramai kita kasi gegar Panggung Percubaan. wahaha :D
p/s  teha:cepat cepat baik eh. minum air banyak banyak takpun minum air asam jawa bagi suara merdu bak buluh perindu. takde la garau je. hewhew:)

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

farah hanim said... [♥ balas ♥]

untglh kawan iyka pelakon teater
hehee :P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@farah hanim ehem untung sgt laa~~ hehe :P