BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 6 March 2012

perrggghh saya jumpa lisa surihani?? :O


ewah tajuk tak boleh blah betul kan? wahaha. yee! waa jumpa lisa surihani face to face woo. waa tak tipu sama luuu orang wooo. sila buat muka teruja sekarang -.- .okey ceritanya begini. sebenarnya gua dah bohong sama lu orang. bukan tipu bohong je. haha sory! 


Iyka baru siap edit satu blog yang dimiliki oleh perempuan bajet cun ini. lawa la kot. bukan orangnya tapi blognya! sila ambil perhatian yee terima kasih. nak tengok blognya? sila pijak SINI ye terima kasih lagi :)


ekcerli apa kena mengena lisa surihani dengan blog budak bajet cun ni? mustahil takde kena mengena! pasti ada kena mengena walaupun sikit sesikit wang di dalam poket tatkala ini -.-'


nak tau? okey tengok gambar bawah ni dan anda akan paham.


adakah Iyka telah menawarkan diri untuk mengedit blog Lisa Surihani? Lisa Surihani ada blog ke? ada kemusykilan disitu *betul ke eja musykil tu? -.-*




okey lihat dan perhatikan gambar di bawah ni betul betul tapi awas jaga mata anda jangan sampai juling sejuling julingnya! wahh gituww..




ini lisa surihani. mustahil korang tak kenal-.-






ini budak bajet cun! mustahil korang kenal-.- abaikan budak yang sedang meraba hidung sendiri itu.
















paham dah? taktau lah kenapa ramai bebeno yang cakap muka dak bajet cun ni yakni sebelah kiri gambar di atas sama dengan lisa surihani! ohhhhmaiiii! sama??!! taktau mana yang sama tu tapi okey la okey la ada la sama sikit! sikit je! sikit! maybe bentuk muka kot yang sama. hentah! korang rasa??





budak bejet cun ni merupakan adik saya yang sememangnya sangat bajet cun. sememangnya! nak singgah blog beliau? okey klik link ni! dah 2 kali dah Iyka link kan blog beliau ni. wuu. kalau tak nak klik tak payah klik dan anda dipersilakan untuk menekan butang X terima kasih :) dan tenkiuu sebab sudi singgah sini.

cantik sangat! gorgeous sangat! sweet sangat! semua pon sama maksud sangat! -.-

pic ni sangat sangat dan sangat sweet!

p/s   selamat pengantin baru Lisa Surihani dan Yusry. maaflah tak dapat nak datang wedding kalian yang sungguh owsem tu disebabkan kekangan masa nak taip report physic. hewhew :) kepada pembaca blog Iyka happy blogwalking ^^ boboiii




picture : credit to lisa surihani sebagai pemilik wajah dan jugak pretty peektures sebagai photographer yang sangat ohsem :))




terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

6 orang menari sakan:

hazanis said... [♥ balas ♥]

huhuiii jeless2....:P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@hazanis eh eh hazanis datang blog kita la. hehe. tak perlu nak jeles. hazanis lagi cantik ok ^^

ZURAINI said... [♥ balas ♥]

adik cam lisa akak mesti lagi cantik kan?? heee

EZAN IDMA said... [♥ balas ♥]

dua2 comel!

EZAN IDMA said... [♥ balas ♥]

dua2 comel!

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@EZAN IDMA lisa comel. dak ni ... errr -.-