BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Saturday, 21 April 2012

happy birthday sahabatku taty! :)


yee. tanggal 19 April merupakan hari lahir taty julung julung kalinya. bukan selalu taty lahir. hahaha. so me with Che Nur, Teha dengan Dira pakat pakat nak serbu bilik taty pukul 12 malam 19 April. pukul 11. 45 kitorang dah terpacak dekat tangga wing b untuk bergerak menuju kejayaan yakni bilik taty. hehe malangnya baru 11.45 okey! over kemain eksaited! -.- so bergerak la kitorang senget senget pergi bilik dira. baring baring gelak gelak tunggu sampai 11.55 then jalan balik pergi bilik taty. gelagat dah macam james born ke james bone eh? eh bone tulang. ahaha. 


tunggu depan pintu bilik dia. semua takut nak bukak. serius tak reti nak terkejut kan orang -.- . me with dira terkedek kedek lari menyorok disebalik dinding. teha dengan che nur je di depan pintu konon nak jumpa roomate taty. tapi....

cehhh!!! pintu bilik taty kunci! *saja je kan taty*

call roomate taty tanya itu ini semua then teha pun terus ketuk bilik taty. dengan muka bajet detektif macam Kokoro Mourie pakcik Conan tu, teha pergi tanya Sal Ain mana bla bla. then tetiba terus...

"happy birthday!!!!"

okey tak terkejut langsung! -.- tapi taty nangis! nangis ke taty? haha :D
kitorang hanya bagi hadiah je. dan cakap dekat semua jangan wish birthday taty. wahaha jahatnya! 

dan keesokan harinya lepas Lab Fizik taraaa...

ololo. air mata terkejut ke terharu ke sedih? :P
surprise tak taty? ada ala ala waaa terkejut mak *tangan ke bahu mata ke atas* tak? haha. ni semua rafiy yang plan. dia yang beli kek tu. semua dia lah. kitorang cuma pakat je. hehe :D


potong kek! amboii teha lagi. saja je noo enterprem :P

aaaa. nganga mulut jangan menitik air liur. haha


us :)

rafiy dan gee :) gee macam nak menari gee gee by Girl Generation je hahaha :P

dengan itu, tamatlah entry ini! terima kasih datang lagi :)

 
p/s  suddenly teringat dekat Azreen Una Wan Fatin. teringat masa time dorang surprisekan kek. terharu gila! :') *ke ada sape sape yg pakat dengan dorang lagi eh. sory tak ingat sebab dah lama sangatttt. huuu*. tp kitorang tak tangkap gambar sebab time tu waktu sekolah dan kitorang stayback. satu hari tak tegur. tegur pon gitu gitu je. apatah lagi wish!! tp ada udang di sebalik mak udang eh. tenkiuu :') walau takde gambar tp kenangan tu kita tetap ingat! sayang korang <3


gambar ni tak boleh nak dibesarkan lagi -.-




terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

19 orang menari sakan:

Izzatie said... [♥ balas ♥]

Happy Birthday Taty! :)

I suke blog you! Cantik sangat!

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Izzatie tenkiuu sis :)) blog sis pon warna pink kan? comel! :D

AdilaAzmir™ said... [♥ balas ♥]

eh ada adira:D
hee, hb taty^^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@AdilaAzmir™ haah ler wajiblah ada. dia kan suka menyibuk. hahaha XD

Cik FaRiZaM said... [♥ balas ♥]

happpy besday taty

moga murah rezeki n pjg umur....

salam kenal n follow sini

dr

http://afasz.blogspot.com

daya said... [♥ balas ♥]

sedapnya kek tu. okay, terus mengidam ni. :/

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Cik FaRiZaM terima kasih :) insyaAllah :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@daya hehe. t pergi beli eh atau suruh orang beli :P

Ieyza Afieyna said... [♥ balas ♥]

happy birthday to her :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Ieyza Afieyna :) dia ckp tenkiu :)

Abg Stalker said... [♥ balas ♥]

hapy belated besday. :) kemain lewat lg abg wish.haha..late is better than never.

comei blog iyka cm owner jgk :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Abg Stalker yeaahh :) ehem. bodek nampak. haha :P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]
This comment has been removed by the author.
eva said... [♥ balas ♥]

bestt dpt kejutan befday nih.. hehe.. nak jugak ada kejutan.. tggu taun lps jer lah haha...

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@eva hehe. tunggu tahun lepas? hehe :P

Atiqaa Payung said... [♥ balas ♥]

best nye, suamo hdup bape kali je clebrate ade kek :')

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Atiqaa Payung alaa kesiannya! takpe iyka pon tak sambut befday dgn kek. sambut befday dgn mknn lain je la. hehe :P

farah hanim said... [♥ balas ♥]

amboii
smpai nangis2 die korang buat :D

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@farah hanim memang sengaja pon! haha. kalau tak nangis tak nampak la terharunya. hehe :P