BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 28 June 2012

setelah seminggu *entry sedih*


setelah seminggu kita berpisah.


setelah seminggu kita tidak bertentang mata.


setelah seminggu jua dikau pergi.


setelah seminggu makan tak lena, mandi tak kenyang, tidur tak basah -.-


setelah seminggu kaki melangkah tanpa kau disisi. 

setelah seminggu tangan rasa nak tampar tampar pipi sendiri sebab pendahuluan pun dah macam ape je.

ohh biasalah setelah seminggu cuti memang macam ni. otak tak berkembang. yang berkembang hanya badan je la. eeee seghonoknya yeah yeah -,-

entry ni memang merepek tahap dah meroyan dah ni. harap harap takde orang baca. macam buang masa. haha. tapi kalau nak baca pun silakan je la. hewhew. 

seminggu tak pegang buku macam awkward je. bajet rajin tapi itulah dia. itu yang terjadi. ini realiti bukan fantasi :) tapi tak dapat digambarkan betapa gembiranya kerana tidak perlu bersusah payah buat tutorial, lab report dan sebagainya buat sementara waktu. sementara sahaja. dah takpayah sedih sedih :')


tapi hidup tak buat apa apa pon sedih jugak :'( okey till here. maaf entry memang takde motip. takyah post pon takpe. tapi dah nasib. kena post jugak. hewhew. 


tapi yang pasti entry akan datang takde dah nak buang masa macam ni. In sya Allah pasti di isi dengan sesuatu. sesuatu yang tidak merepek tahap boring tak boleh nak cerita macam ni lagi. 


terima kasih datang lagi lagi lagi ^^


:'( sedih dengan diri sendiri sebab sedih sendiri errr -.-


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

Rara Nasiha said... [♥ balas ♥]

hahahah. memang dah terbaca dah pun. habiskan jolahhh :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Rara Nasiha hahaha. dah nasib. hehe :P