BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 12 July 2012

Hanya Aku Cinta Kau Seorang (HACKS)


apa khabar sedare sedari cikebum cikebong? *teringat kawan kawan dekat UPM :) korang hapabaq sihat? * . ehemmm betulkan nada cinta balik. sape ikut sinetron nada cinta yang memang boleh menang Anugerah Cerita Paling Panjang Penat Nak Follow Tapi On Time Pukul 06.30.00 petang Memang Melekat Dekat Skrin Tv. Fuhhh panjang betul. Ni kalau cakap mau semput. nasib baik taip je. hewhew selamat ayaq liur.


tapi jangan jadi seperti tipah tertipu atau tipah terpedaya atau tipah terkelentong dan sebagainya kerana entry ini bukan ditujukan khas kepada peminat Randy Pangalila ye ibu ibu bapak bapak siapa yang punya anak bilang bilang saja nak tau. kenapa? tak boleh? 


tapi ditujukan kepada peminat filem filem Melayu. korang dah tengok cerita HACKS? kalau belum boleh klik HACKS. kalau dah mohon pejam mata. 



bagi gua seorang minah kental. jangan pandang gua setengah mata. gua layan la jugak cerita cerita sweet ala ala pah bedah yoo gini. bohong la kalau gua kata gua tak layan tapi cerita ni sweet la. boleh la walaupun macam pelik sikit cerita ni. Mukhlis dengan Murni tu dah macam pasangan kekasih tapi the truth tuth tuth nye dorang just kawan baik. ada ke kawan baik rapat macam tu sekali? rapat macam mana tu hangpa tengok sendiri la malas nak ulaih. silakan. sekian terima kasih datang lagi :)

 

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

7 orang menari sakan:

nini said... [♥ balas ♥]

suka dengaq lagu dia...best kan...

Rara Nasiha said... [♥ balas ♥]

tengok jugak trailer die. memang nampak rapat semacam. tapi kawan baik je? pelik pelikkk. hihi

Iefa Ujang said... [♥ balas ♥]

alooo . . . iefa xtgk tv . sgt xthu psl cerita2 ni :(

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@nini : mula mula macam tak best lelama rock gak lagu tu. haha :P

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Rara Nasiha : tu la pasalnya kan. semua dah jadi pelik cerita zaman sekarang ni. haha

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Iefa Ujang : alaa. yeke? takpe takpe. tgk la nanti :)

Maya Lisa said... [♥ balas ♥]

cerita ni macam suweet :) insyaAllah nanti maya tengok :)

salam ramadhan buat iyka ye !