BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 10 July 2012

peng'stalk'er paling popular


sape sini suka stalker orang angkat tangan... hoyooo ramainya *mata terkeluar masukkan balik dengan cermat*. okey actually boleh kata semua orang memang dah menjadi rutin tabiat hobi serta kegemaran jiwa sanubari diri fuhhh. kemain! -.-


bukan je remaja yang suka stalk orang ni. mak ayah pakcik makcik nenek atuk pon turut mempunyai hobi yang sama. walawehh gempak tak? selalunya perkataan stalk ni wujud dalam alam maya mayonis je. kita selalu dengar orang tu stalk orang ni. orang ni stalk orang tu balik. kita sama sama stalk each other. oyoyo so sweet kalah gula gula. dalam realiti pon ada. misalnya orang ni punyalah menyibuk hal orang tu. kira kita boleh gelar dia peng'sibuk'er. err?


buktinya semalam Iyka terskodeng ibu dengan Yaya tengah stalk blog orang. amboii kebebeh walaweh kemain naww. agak terkejut versi beruk jugak la. saja je nak over walaupun dah tau dah ibu memang peng'stalk'er tegar blog blog ini. si demok Yaya pulak tukang bukak blog blog ni lalu dengan senang hati tunjuk pada ibu dengan harapan ibu boleh menternak hobi mulia ini lalu menjadi cita cita errr -.-

antara mangsa mangsa tersebut ialah trang trang teng teng *bunyi drum macam bunyi kekanak main teng teng hahaha* :
 

tak caye ibu stalk si FL ni. haha

kata ibu "suka baca blog dia. pengalaman dia travel. tips kecantikan *amboii ibu*. tau pasal dia ni bila baca surat khabar ritu *angkat angkat kening ala ala Ziana Zain*


dah alang alang stalk FL stalk la sekali bakal kakak ipar dia -,-

"English dia terrer kebabom," ngomong ibu. lepas tu ibu senyap. tak terkata dah. diam terus. hahaha. 



terkejut kucing mak. hewhew

haruslah mengikuti perkembangan anak sendiri. mana tau ada entry rahsia rahsiaan ke ibu orang first tau. haha

see see! tak salah pon nak stalk orang in fact Iyka pon peng'stalk'er berjaya. dah beberapa dekad dah menang kategori peng'stalk'er paling popular alam semesta. hewhew. asalkan kita tau batas kita sudah. tak menyusahkan orang yang di'stalk'er dan orang orang sekeliling dengan menjadi faker. no no no! tapi bagus jugak ada faker boleh cepat famous macam sesetengah orang nak kan. semakin ramai faker, semakin famous meletop habaq lu.

p/s  Iyka ada stalk'er tak? ibu salah seorang. yeahh! cepat kira peng'stalk'er korang dengan harapan cepat menang anugerah di'stalk'er paling popular. till here boboiii :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan: