BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 3 July 2012

sabhad saya


entry lepas entry bosan. entry harini tak lah sebosan entry lepas. tak bosan bagi Iyka lah. sebab akhirnya ada jugak benda nak buat. ada jugak ehh daripada takde langsung walaupun kaki nampaknya belum pulih sepenuhnya daripada penyakit lenguh lengih sana sini. hayeahhh -.- *regang regangkan otot*

Sabtu (30Jun2012) 


PAGI


Sabtu Iyka berjalan seperti biasa. pagi tak kira sebab masa digunakan sepenuhnya untuk qada' tidur yang tergendala di kala steghess study final haritu. oleh itu, cuti begini memang wajar digunakan sebaik-baiknya. untuk tidur tiduran. hewhew. 

PETANG

petang tu bermulalah aktiviti riadah di KeyEll Festival City. apa tu? itulah shopping mall baru di Setapak Indah. sila silalah datang. you're most welcome :) macam macam ada. tetiba dah rasa macam entry nak promote pulak -.-' oh tidak tidak.

ni dia KL Festival City. dah macam KLCC:)
nampak tak budak yang konon hot taknak pandang kemera tu? kalau nampak sudah terbukti lagi sahih bahawa gambar ni gambar tah bila tah. wahaha. sebab dak yana tu sekarang dekat KMPP. dia naik apa dari Penang sana lompat datang KeyEll FC ni? haha


Ahad (1Julai2012)

pagi pagi seawal pukul 8, Iyka sudah membuka mata. kira awal leteww. itu pun apabila Puan Ibu mendisturb Cik Enak Beradu tidur. terasa seperti bergoyang goyang bilik apabila Puan Ibu menjerit macam nak test suara power ke tak. 

Ibu : bangun bangun bangun bangun! dah pukul 10 dah ni. nak keluar ke tak. kalau tak, ibu pergi dengan ayah je *amboi nak dating ke? :P*. ayah dah siap dah mandi semua dah. bangun!!!!!!

Iyka : yeeeee *mata pejam lagi* -.-

tapi bangun jugak la. gila taknak ikut. dah ada peluang baik kita rembat. kecik ke besar ke tapak tangan nyiru gua tadah. ehhh -.-' . pergi masuk toilet tengok ayah sedap lagi tidur terbongkang. apa ni? apa ni? gua dah kena tipu! terasa seperti batu besar gedebuk atas kepala -.-"

siap siap semua dalam pukul 10 lebih lebih jugak baru gerak dari rumah.

destinasi : IKEA 


pergi kalau boleh semua nak beli. tapi apakan daya. yang nak angkut balik pon tak berdaya. daya daya pon kena pikir jugak. tapi sambil pikir daya dah macam apa dah borong barang. sampai tak muat plastik beg kuning IKEA tu. plastik beg tak muat tak semestinya barang banyak. berkemungkinan barang besar tak muat plastik. hewhew 


buktinya Iyka dah macam makcik makcik sweet belum pangkat nenek angkut barang.


terbukti sudah kan -.-


amek kau tangan macam terencat
cuti bikin saya bertambah gemuk. tapi berat tetap maintain otw tambah berat. baru cuti seminggu dua takkan nak nampak saya 2 kali ganda. omggggg. untuk sedapkan hati baju tu yang kembang sangat. fedup taknak pakai baju ni dah -.-


 

pasangan ni sweet sangat. sama cantik sama hensem. haha. tahniah Irma dan suami :)

sekian daripada saya. di laporkan di Malaysia tanah air tercinta. begini sabhad saya. anda bagaimana? bajetnye bagaimana bagaimana tu. haha tq boiii :)

peace no war :)


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

4 orang menari sakan:

Rara Nasiha said... [♥ balas ♥]

mereka sangat sweet kot :)

Nadya Marzuky said... [♥ balas ♥]

baju 2 cantik je awk....xnmpak awk gemok pon... ^_^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Rara Nasiha kannn. olololo .haha :)

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Nadya Marzuky : elee yela tu. den tak nampak gemuk celah mana tu -.-