BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Wednesday, 29 August 2012

cerita raya ZARIF ZULAIKA




walau sudah terasa lambat tapi tetap nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA. maaf zahir batin. maaf terkasar tersopan bahasa terguris hati termakan harta terkutuk terkeji yang bukan bukan. actually haritu lagi nak update konon. angan angan mat jenin. tapi apa pon tarak. takde sape nak baca. setakat nak puaskan hati sendiri je. dengan harapan hiduplah jugak blog ni. takdelah krik krik krik bunyi cengkerik memanjang. uhuk uhuk.


gimana raya? berat naik berapa kg? kepada yang sensitip tak payah susah susah jawab. iyka sendiri takut nak pi timbang berat. silap silap termeningkat 2 3 kg satu hari! apa tidaknya hari hari makan banyak. bedal sebanyak yang boleh ibarat pesta makanan. dalam fikiran RAYA=PESTA MAKANAN -,-'


seranggggg!!!! hahaha. penuh meja.

pagi seawal pukul 6.15 pagi bangun berebut bilik air ibarat asrama. semua nak cepat. nak tacap tacap lagi biar bergaya di pagi hari raya. pergi solat sunat hari raya. balik rutin setiap 1 syawal. gambar formal. candid. tidak kurang buat buat tak perasan. makan semestinya. 1 syawal bagai tak payah fikir pasal berat badan. 2 syawal sila fikir ala kadar.

haruslah menangkap gambar formal ala ala bala tentera. hewhew.

adegan wajib di pagi raya. salam cium tangan umi dan bak :) #kenapa gambar ada garisan khatulistiwa? ._.'

dulu berempat. sekarang berlima :)

tiga dara bersama ayah mereka

peaceeeee :D

anak dara cucu kepada Puan Azizah & Encik Aziz :)

banyak gambar nak sematkan di entry ini. tapi mati niat. takut lambat loading.sekadar nak semat memori dekat blog tersayang tui tuii :) pilih gambar nak letak di entry ini memakan masa 2 hari. percaya atau tak. angkara satu folder RAYA 2012 ada 564 GAMBAR! bertuah! juling biji mata. tapi takpe akan lebih erat silaturrahim :)


sekian sahaja entry ringkas dan padat daripada saya.
ZARIF ZULAIKA


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

Areen The Monster said... [♥ balas ♥]

selamat hari raya iyka :D
belum terlambat kot nak wish

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Areen The Monster : selamat hari raya areen :) tak lambat. tak lambat. hiks :P