BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Sunday, 30 September 2012

KARNIVAL FILEM PENDEK



okey maaf lambat update perihal karnival ini. ada masalah yang tak dapat dielakkan. huhu. sebelum tu nak maklumkan bahawa blog ini bukan official blog karnival ini yee. harap maklum :)


Karnival Filem Pendek ini anjuran Sekretariat ICT dan Penerbitan Kolej 15 UPM. tujuan karnival ni saja nak bagi korang yang berbakat terpendam tu tonjolkan bakat masing-masing. mana tau ada peluang jadi macam Syafiq Yusof. angan-angan takpe. jangan angan-angan tapi hampeh takde apa. 


di sini ada disertakan syarat-syarat penyertaan dan sebagainya. so cekidout! :)

 


di sini disertakan sekali time frame untuk korang. see betapa senangnya. kacang macam kacang rebus je. hoho :P


yes kami tau yuran tu macam hais hais beratnya nak hulur tapi melalui yuran ni la kami nak bagi hadiah yang diimpikan. hewhew. bak kata orang, mana ada benda free atas dunia ni. masuk toilet pon kena bayar minimum 20sen. ciss. 


untuk sebarang pertanyaan boleh maklumkan pada kami di:

PAGE fb : KARNIVAL FILEM PENDEK DAN MALAM ANUGERAH
atau jika ingin mendaftar boleh baca cara-cara nak mendaftar seperti yang diberitahu di atas. 


SEKIAN. MAJULAH FILEM MALAYSIA. hehe
 
terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

0 orang menari sakan: