BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Saturday, 6 October 2012

gudluck adik kocik



wohoi. 

first thing first, jangan cakap gua takde kerja update ni. ini namanya sanggup berkorban tau! apa tau! untuk pengetahuan post ini ditujukan kepada gemok yaya dan seangkatan dengannya. dua angkatan tak perlu. sekian.


gemok yaya,

nak exam minggu depan. buku dah habis telaah belum? nota dah habis buat lap air liur belum? along tau la mesti tido kalau dah bukak buku. mahir sangat bab bab ni. hoho. jantung dah terkeluar ke steady je? fulamakk! bayangkan muka along sekarang cakap macam tu. haha


jangan nak over kenfidon pulak nak jawab exam tu. rilek je. pmr apalahhh sangat. celah gigi hujung sekali je. perghh haha. sejak dua menjak ni pasti tak keluar bilik kan? study ke tido? itu jadi persoalan. ibu tengok cover cover. pandai ahhh gemok! bab cover line muka tak bersalah pakar. matematik tak dapat A siap! hewhew


habis minggu depan hadap pesbuk tak kelip pon boleh. untung ler~ minggu ni sure tak bukak pesbuk. face the book je mampu. yokoo? helemakkk tak baca ah post ni nampaknya ._.' basi sudah post ni. nasib. tolong wish gudluck kat Aiman Vanila Coklat. hihihi.


akhir kata. dapat 8A mintak hadiah. tak habis lagi. dekat ayah. wkwkwk. mintak dekat along, next counter please kbai.





gudluck PMR candidates especially gemok yaya :) pastikan 8A bukan dalam tangan. dalam akal, hati dan minda.


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

3 orang menari sakan:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said... [♥ balas ♥]

comel je die marahkan adik die... hehe...
adik OE SPM tahun nie...
anyway, good luck untuk Yaya.... ^^

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Orkid Edyliyne @ OrkEd macam ni akak yang comel. eheheh :P goodluck untuk adik OE.

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@Orkid Edyliyne @ OrkEd macam ni akak yang comel. eheheh :P goodluck untuk adik OE.