BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Thursday, 4 October 2012

kehadapan kebelakang



kehadapan sedara sedari kebom. gua update ringkas habis. bukan nak menunjuk apa tapi just nak puas hati sendiri. konon bila on blog 'ketong' adalah jugak pelawat sorang dua. padahal selalu bukak blog tengok sendiri punya blog bajet cun habis. cuiii. 


gua buat pendahuluan bajet brutal. realiti gua lemah lembut. tehee *kenyit mata :P * alkisahnya sem ni gua agak bz la jugak berbanding sem lepas. jadual memang la tak padat sangat tapi itu lah lumrah kehidupan. tak bz buat buat bz. dah bz makan nasi pun dua kali tambah. ada percaya? 


bercakap pasal nasi. apa ingat gua nak ajar cara cara masak nasi ke apa? gua sebenarnya mahu story sikit. dua minggu lepas gua sebagai kakak fasim agak bz mahu buat sedikit orentasi gitu buat junior jabatan fizik UPM. pest time gua volunteer jadi kakak fasim. tunjuk rajin secewenn. puiii. 




waktu : pagi (sebelum acara bermula)
aktiviti : posing maut! maut tak maut sangat la. wkwkwk


muka akak fasim semangat gila terutama si teha. kikiki :P

dalam tandas tak cantik pon boleh jadi isu

waktu : acara semi-mula
aktiviti : fokus fokus! mata sila tongkat dengan batang pensel.











semangat gila dak ni. bawak bersabar dikk :P

group member New Tone :)

waktu : tengah hari sinar ceng ceng.
aktiviti : bedil orang. nahhh amek kaooo.


muka menanti dalam kesabaran

setia menanti siap kerling jam ke? kuikui

tarian Gangnam Style denda kekalahan

tarian lap cermin. bukti pakar.

gambar ni rasa macam konon habis smart gila la.

pelajar dan fasi. muka ingat katil semua. haha

fasi dan ajk. sayyyy cheeesseeyyy wedgesss. nyum nyumm

akhir kata terima salam perkenalan dari kami untuk junior jabatan fizik. nanti kalau terjumpa hai hoi hey la. kadang kadang akak akak abam abam ni pelupa sikit. sikit je tak banyak. maklum la belajar EM dengan kaedah matematik dalam fizik banyak sangat. jadi gitu ler :P


tapi korang memang best la! siap menari bagai lagi. ada yang siap request nak menari tarian itu ini sampai sanggup sponsor lagu. semangat gila ingat ni realiti show apa. gempak la padang ragbi petang tu. ada sape sape nak request video aksi spontan group memasing ke? sila tinggalkan pesanan selepas bunyi bibbbb :O



sebelum sengaja buat buat lupa izinkan ngomong jika ada salah silap harap dimaafin :) okey bai akak fathihahhhhh. smile ^^

boi assalam :)

terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

2 orang menari sakan:

cik nana said... [♥ balas ♥]

mesti best kannn jadi senior tunggu je junior hye hye. hehe

iyka zulaika said... [♥ balas ♥]

@cik nana : best ke? kita lagi suka jadi junior. hihi :)