BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Wednesday, 21 August 2013

lace shawl and Muslimah Strawberry



mihmihmih pembuka bicara. hai apa khabar harap baik baik hendaknya. ewahh.


lama sangat tak update. rasanya last update bulan july haritu kot and now nak habis ogos dah. ogosh tahap dewa punya pemalas :(


sekarang ni ramai betul orang jual shawl kan. manik manik labuci kerawang sana sini. kita sekarang tengah gila lace shawl tapiiiii takde satu harem pon. sedih lagi. nak cemana lagi nak beli den tak mampu. kemain mahal depa jual. lace mahal kot. ada kita pi check uptown pun still RM60++. sedih.


teringin laa. tengok orang pakai macam comel je. nampak ayu lagi lagi pakai dengan peplum gaya saloma. dulu saloma pakai peplum dgn lace shawl eh? eh haha. tengah duk ngap kuih raya tetiba terasa macam apa kata cari lace jahit sendiri sesuka hati. sukati hang la nak taruk melintang kuak lentang semua boleh. itu yang kita cari. yeah next mission cari lace. mihmih :D


kita memang takde kepakaran menjahit tapi hentam sajalah asal jimat duit i. nanti bila dah sukses cari lace siap jahit sekali i habaq naa. time tu kita tengok cantik ke idok. tengok la berapa dekad dari sekarang hewhewhewhew


joyah in the making with yaya mok


2 of us. yana hilang.



me with bawal. senang guna bawal. pin 2 dekat bahu. pin dekat dagu. dah siap. tapi tetap nak lace shawl. kesian saya :( :( juga nak cari baju tu lagi. soooo comfy. kain yang lembut tak panas. sesuai dengan jeans, kain. sangattttt best. with fishtail dekat belakang yaya kata macam cerita kartun apatah jerry haa tom and jerry. time jerry nak main piano pakai blazer panjang dekat belakang. zaman budak tengok cite tu still ingat. oh i'm miss the memory :') 


anyone nak baju tu? seem i did like to sell it :) tu pon kalau ada niat nak jual lagi laa. hiks :) btw boleh singgah sini Muslimah Strawberry if you want to wear something comfy and muslimah gitu. baju muslimah ni best sangatttt buat pergi kelas, jalan jalan. with the price yang murah tu so boleh grab one for your own or for your family, your mother as well :D juga ada untuk children. 








ni untuk budak. comel kan? banyak lagi design lain :)

come and grab one 


terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika

1 orang menari sakan:

namiera hakim said... [♥ balas ♥]

carilah kat GM Klang :) murah-murah ^^v hari tu una beli lace bawal 2 tone kosong rm18 :) maybe harga yg lace shawl berkerawang tak sampai rm60.