BLOG-ING MOOD
jarang update blog lately. sila tinggalkan jejak di cbox. happy bw :)

Tuesday, 2 September 2014

Iykazulaikaofficialblog.blogspot.com


Holla. 

Perasan tak kita dah tukar nama blog? ;) dulu stobewymerahatiy.blogspot. di sebabkan begitu ramai org menggemarinya jadi ayuh la kita menukar nama blog :D iykazulaikaofficialblog.blogspot. sound good right? macam vahhh matured mendengarnya. i loikeee. hope kenangan stobewymerahatiy digantikan dengan iykazulaikaofficialblog dan takde yg kaitkan kita dengan stobewymerahatiy dah huehue. let bygone be bygone. let the past be the past and "move on". yeahh *angkat tangan*


semua orang pon ada zaman immature yakni zaman hingus meleleh. blog ni wujud tahun 2011 kot. time tu kita form 5. faham faham la kalau dah budak tu kalau boleh nak buat blog nak bagi nama paling unik sekali. unik ke? bahaha. unik la jugekkk *pandang kelain*


ada orang tanya mana dapat stobewymerahatiy?


so this is the answer. masa tu budak yang kemaruk nak buat blog ni tak terbuat blog sebab nak cari nama punya pasal. puas difikir tanpa henti tanpa tidur dan makan hmmm ternampak la gambar strawberry di internet. tengok punya tengok. unik jugak bentuk strawberry ni kan. apa kata buat jadi nama blog *angkat kening* 


strawberry.blogspot.com?


tak cantik! too simple! tak menarik! bila tak menarik takde mood!


ubah lagi. hmmm strawberry kan warna merah? soo *angkat kening macam shin chan*


strawberrymerahati.blogspot.com?


kenapa ada hati? sebab dia kan warna macam merah hati merah darah macam tu kan? takkan nak letak strawberrymerahdarah kotttt. scary iols -.-


tapiiiiiii


si budak gedik tu tak puas hati lagi. hmmm apa kata jadi kan dia girly girly sikitt. sooo taraaa


jadilah stobewymerahatiy.blogspot.com!!! kehkehkeh 


sangatlah girl girl sangat sampai lidah sendiri terbolit. *termenung*


soo now I think it is the time to forget everything dan menjana nama baru seterusnya mewujudkan content yang tak too childish *hope so*. selamat datang iykazulaikaofficialblog.blogspot.com *tepuk bahu sendiri* ^^



Sincerely,
IykaZulaika
The new Blogger :)



terima kasih sudi bace contengan tangan Iyka Zulaika